Voor welke teambuilding ga jij?

Op zoek naar een originele teambuilding? Dan ben je op Domein Polderwind op het goede adres! Samen met een aantal externe partners, hebben we een prachtig en divers aanbod uitgewerkt.

Samen teambuilding spelletjes spelen, zorgt ervoor dat collega’s eens op een andere manier leren samenwerken om een opdracht tot een goed eind te brengen. Banden worden versterkt op een ontspannende manier, iedereen leert elkaar beter kennen en groepen worden gemotiveerd om samen te werken.

Er zijn heel wat formules mogelijk, of je een teambuilding wil organiseren voor een halve dag, volledige dag of verspreid over meerdere dagen. 
Hotel Domein Polderwind is de perfecte aanvulling als je graag wil overnachten en/of vergaderen op locatie.

Ben je op zoek naar activiteiten voor een schoolsportdag of sportief kampje? Neem dan zeker contact op met onze partner CaptainSport, gespecialiseerd in kinderactiviteiten voor groot en klein!

WORK HARD, PLAY HARD

Alle hieronder vermelde prijzen zijn richtprijzen en afhankelijk van de beschikbaarheid van onze externe partners. Alle prijzen hieronder zijn excl. BTW.

CREATIEF - 1u30 - € 40pp

Action painting

Laat jullie creativiteit de vrije loop en maak een spatschilderij! Een nieuwe brand, nieuw product of slogan? Geen betere manier om die te lanceren, samen met de collega’s!

TEAMBOOSTER - 2u30 - € 40pp

AR Escape game

Ga per team van 4 à 5p op avontuur op het domein met een iPad en een gadget box. Iedereen start praktisch tegelijkertijd, maar welk team heeft als eerste het spel uitgespeeld?

SPORTIEF - 2u - € 35pp

ARCHERY TAG

Paintball maar dan zonder pijnlijke, blauwe plekken? Dan is Archery Tag iets voor jou! Tracht met jouw team zoveel mogelijk targets te raken met jouw boog en zachte pijlen.

DENK - 3u - € 40pp

BAMBOO TEAM CHALLENGE

Teamspirit in haar puurste vorm! Iedereen werkt mee aan één groot werk. Van idee, tot plan en mét professionele begeleiding worden alle elementen aan elkaar verbonden.

SPORTEF - 2u - € 35pp

BUMPERBALL

Neem plaats in een van de gigantische ballen en neem het letterlijk (én veilig!) tegen mekaar op! Plezier gegarandeerd. Er worden verschillende spellen gespeeld en/of voetbal gespeeld.

DENK - 1u30 - € 35pp

ESCAPE BOXES

Escaperoom in een kist! Speel tegen elkaar in een bepaald thema en tracht jouw box als eerste volledig te openen! Ga jij voor Mummy’s Mystery of voor Pirate’s Old Whiskey Crate?

FUN - 3u - € 40pp

FUNPHOBIA²

Plezier in het kwadraat? Dat is écht wel verzekerd met deze verschillende spelletjes. XL games, FUN tests en grappige proeven toveren meteen een lach op ieders gezicht.

TEAMBOOSTER - 1u30 - € 35pp

HAKA WORKSHOP

Kracht, doorzettingsvermogen en erecode. Dàt heb je nodig in deze traditionele Nieuw-Zeelandse dans. Leer samen met een ervaren instructeur een echte haka! Plezier & energie gegarandeerd. 

CREATIEF - 2u30 - € 55pp

KART CHALLENGE

Elk team krijgt een bepaald thema om een kart in uit te werken. Time management, budget controle én oplossingsgericht werken staat centraal. Welke kart wint nadien de race?  

SPORT - 2u - € 50pp

KOUDWATER THERAPIE WORKSHOP

Onderdompel jezelf in de wetenschappelijke effecten en grote voordelen van koude op het lichaam. Onder vakkundige begeleiding van een arts, gaat iedereen samen daarna op eigen tempo het water in.

FUN - 2u - € 30pp

LACH WORKSHOP

A-HAHAH-HAHA-A-HAHAH-HAHA? Wanneer was de laatste keer dat jullie als team verbonden zijn geweest door één grote slappe lach? Onder begeleiding van een yoga laughter teacher, worden vooral alle lachspieren én buikspieren getraind.

TEAMBOOSTER - 3u30 - € 65pp

MEET THE COACH

In het kader van Body Language, kan er uit 3 thema’s gekozen worden: interactieve bodylanguage workshop, team dynamics en discovery workshop. Je leert ongetwijfeld je collega’s beter kennen!

CULINAIR - 3u - € 65pp

THE PIZZA GAME

Een activiteit én maaltijd in 1? Dat is het! Door raadsels op te lossen, speel je ingrediënten voor je pizza vrij. Voor de pauze werken de teams apart, na de pauze wordt er samen gebakken om daarna van de pizza’s te smullen! 

SPORT - 2u - € 50pp

SHOOTING MANIA

Al altijd eens willen schieten? Keuze genoeg! Kruisboog, blaaspijp, katapult, boog, karabijn,… Onder begeleiding leer je veilig schieten, mikken, raken én communiceren in team!  

CULINAIR - 2u30 - € 35pp

SPAANSE WINE TASTING

Ga met een echte kenner op reis doorheen Spanje en ontdek haar heerlijke witte en rode wijnen! Het budget voor de wijnen kan nog naar wens worden aangepast. Salud! 

DENK - 1u30 - € 40pp

SPEED GAMES

Probeer met jouw team de meeste breinbrekers binnen een bepaalde tijd op te lossen. Verdien tijdens de games blokken om tijdens de finale in te zetten. Durf jij de challenge aan?

SPORT - 2u30 - € 35pp

SUP INITIATIE

Stand Up Paddle is niet zo moeilijk als het lijkt! Focus en evenwicht leer je na een introductie op je eigen tempo op het water te vinden. Incl. wetsuits en alle materiaal.

TEAMBOOSTER - 2u30 - € 45pp

TEAMBOOSTER GAMES

De verschillende games zijn erop gerecht om het samenwerken te verbeteren. Goed communiceren, teamwork, elkaar vertrouwen,… Dit heb je allemaal nodig om de spellen tot een goed eind te brengen!

TEAMBOOSTER - 2u30 - € 55pp

TEAM CHALLENGE

Kan je moeilijk kiezen? Waarom ga je dan niet voor de best-of aan teambooster activiteiten? Fysieke games en mind games wisselen mekaar af voor een middag vol plezier!

CREATIEF - 2u - € 35pp

WOORD RAP POËZIE WORKSHOP

Speel letterlijk met woord en poëzie. Maak kennis met voorlezen, leer verbanden leggen tussen gevoelens, muziek en klanken. Zet in groepjes je fantasie om in een rapnummer of gedicht en inspireer je team!

Toch op zoek naar iets anders?

Onze partner V-formation heeft nog zoveel meer in hun aanbod! Alle activiteiten kunnen op Domein Polderwind doorgaan.