Zin in een
?

Wij ontvangen je heel graag voor een drankje en alle maaltijden in onze bar & restaurant met panoramisch zicht op het meer.
Bij mooi weer kan je zelfs buiten genieten op het terras aan het meer of in de binnentuin van een hapje of drankje.

Wij werken graag met plaatselijke, seizoensgebonden producten. Daarom werken we met een beperkte kaart en met de dagelijkse suggestie(s) van de chef. Heb je een allergie, intolerantie of volg je een bepaald dieet? Laat het ons zeker weten, dan houden wij hier graag rekening mee.

Verblijf je niet bij ons maar wens je graag te komen ontbijten, lunchen of dineren? Je bent absoluut welkom! Geef ons gerust een seintje, we helpen je graag verder om te reserveren & informeren over de suggesties:
050/23.07.50 – info@domeinpolderwind.be.

*POP-UP ZOMERBAR* van 1 juni tot 30 september 2021

Zomerse sfeer, verfrissende smoothies & heerlijke ijsjes. Kom jij binnenkort ook naar onze zomerbar?

Gastronomische weekends

weekend

Om jullie extra te verwennen, organiseren we zeer graag ook culinaire evenementen in ons restaurant.

Elk 2de weekend van de maand organiseren we graag een themaweekend. Dit, met en zonder overnachting uiteraard, zodat iedereen ervan kan genieten.

Reservatie is noodzakelijk wegens het beperkte aantal plaatsen om de nodige corona-maatregelen te kunnen respecteren. Bel of mail ons om te reserveren of schrijf je online in via de formulieren (knop inschrijven): 050/23.07.50 – info@domeinpolderwind.be  

Upcoming events

Zin in sfeer, gezelligheid en in een lekkere maaltijd? Noteer alvast volgende data in jouw agenda en reserveer tijdig! Dit kan via e-mail, telefonisch of online via de inschrijvingsknop hieronder.

Ontdek binnenkort onze nieuwe gastronomische weekends, vanaf augustus '21

*FOMO* Wil je graag niets missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang max. 1x per maand onze promoties, nieuws én evenementen rechtstreeks in jouw mailbox.