Zin in een hapje, drankje, terrasje?

Wij ontvangen je heel graag voor een drankje en alle maaltijden in onze bar & restaurant met panoramisch zicht op het meer.
Bij mooi weer kan je zelfs buiten genieten op het terras aan het meer of in de binnentuin van een hapje of drankje.

Wij werken graag met plaatselijke, seizoensgebonden producten. Daarom werken we met een beperkte kaart en met een heerlijke dagmenu van de chef voor het diner. Heb je een allergie, intolerantie of volg je een bepaald dieet? Laat het ons zeker weten, dan houden wij hier graag rekening mee.

Verblijf je niet bij ons maar wens je graag te komen ontbijten, lunchen of dineren? Je bent absoluut welkom! Enkel mogelijk op reservatie. Geef ons gerust een seintje: 050/23.07.50 – info@domeinpolderwind.be.

Start de dag als een koning(in)!

Deluxe ontbijtbuffet - elke dag van 8 tot 10u*

* Op reservatie: 050/23 07 50info@domeinpolderwind.be 
Prijs: € 22 per persoon

LUNCH time - elke ma t.e.m. zat 12-13u

because lunch hour is the best hour of the day!

Elke dag heeft onze chef ook een heerlijke dagschotel in petto met verse, seizoensgebonden producten.

Dagschotel: € 18
Soep + dagschotel: € 21
Voorgerecht + dagschotel: € 23

Graag op reservatie: 050/23 07 50info@domeinpolderwind.be

Wil je graag weten wat de dagschotel is? Geef ons gerust een seintje, we helpen je graag verder! Onze dagschotels van de week worden elk weekend ook op Facebook gedeeld.
Tot snel!

lunch dagmenu restaurant domein polderwind zuienkerke

Groepen welkom

voor elke gelegenheid een gepaste formule

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Zo maken we even kennis en werken we graag samen met jou een leuk voorstel op maat uit, met prijzen.

050/23 07 50info@domeinpolderwind.be 

Gastronomische weekends

Themaweekends

Om jullie extra te verwennen, organiseren we zeer graag ook culinaire evenementen in ons restaurant.

Regelmatig organiseren we graag een themaweekend. Dit, met en zonder overnachting uiteraard, zodat iedereen ervan kan genieten.

Reservatie is noodzakelijk wegens het beperkte aantal plaatsen om de nodige corona-maatregelen te kunnen respecteren. Bel of mail ons om te reserveren of schrijf je online in via de formulieren (knop inschrijven): 050/23.07.50 – info@domeinpolderwind.be  

Upcoming events

Zin in sfeer, gezelligheid en in een lekkere maaltijd? Noteer alvast volgende data in jouw agenda en reserveer tijdig! Dit kan via e-mail, telefonisch of online via de inschrijvingsknop hieronder.

*FOMO* Wil je graag niets missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang max. 1x per maand onze promoties, nieuws én evenementen rechtstreeks in jouw mailbox.