Op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting of event locatie Brugge?

Waarom niet in Domein Polderwind? We helpen je graag bij het organiseren van jouw teambuilding, vergadering of meerdaags seminarie.

5 goede redenen om jouw event hier te organiseren

We zijn vlot bereikbaar met de auto via de nabijgelegen E40/A11, op 7km van kunststad  Brugge en van kuststad Blankenberge.

Er is een bushalte van De Lijn in beide richtingen aan het hotel, buslijn 40, halte Dudzele-Kalsijde. Er vertrekt min. 1x/u een bus van deze lijn aan het treinstation van Brugge.

Onze ruime parking rechtstreeks aan het hotel is groot genoeg voor al jouw collega’s. We hebben ook 6 laadpalen voor elektrische wagens, helemaal tot jouw beschikking!

We beschikken in het hotel over drie vergaderzalen (tot max. 25p U-vorm, 65p theater) en rechtover het hotel op het domein over een grote polyvalente zaal (100m²).

Onze 46 twin kamers zorgen voor een heerlijke nachtrust, in twin of single use, bij meerdaagse programma’s.

Broodjeslunch, 2-gangen business lunch, 3-gangenmenu, BBQ,…  Aan jou de keuze!

Eén iets is zeker, we maken met liefde seizoensgebonden, verse producten voor jou klaar.

Niets is vervelender dan tijd te verliezen bij de combinatie tussen een intensieve meeting sessie in de voormiddag en een teambuilding activiteit in de namiddag…

Wij hebben daarom een heel scala aan activiteiten via diverse externe partners, rechtstreeks op het domein. Vraag ons gerust naar meer info, wij bezorgen jou graag 1 all-in offerte op maat!

Fietsen huren, wandelingen met of zonder gids, museabezoek, SUP-initiaties op het meer, wine tastings,… behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Pssst… en weet je al het mooiste van allemaal? Door ons te kiezen als locatie, ga je voor 100% maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)! Je helpt met elke reservatie mee voor een fijne, betaalbare vakantie voor mensen met een beperking. Want iedereen verdient een geweldige vakantie, toch?    

Henri dunant

25p U-vorm

30p Klasvorm

65p Theater

Genève

15p U-vorm

15p Klasvorm

35p Theater

solferino

17p U-vorm

17p Klasvorm

36p Theater

Club@thelake

Nieuwbouw polyvalente zaal van ongeveer 100m² met eigen bar en groot overdekt terras.

Ideaal voor familiefeestjes, babyborrels, verjaardagen of communie- & lentefeestjes of voor grotere congressen of vergaderingen.

 Elke zaal heeft een beamer met projectiescherm (HDMI-aansluiting), luidsprekers, stabiele Wi-Fi verbinding, voldoende stopcontacten/oplaadmogelijkheid, natuurlijk daglicht, dimbare verlichting, verduistering, ventilatie/verwarming.

Kant en klare pakketjes, speciaal voor jou (vanaf 10p)

HALVE DAG

Voor- of namiddag, +- 4u
47
/ persoon incl. BTW
  • Ontvangstkoffie en -thee met assortiment mini boterkoekjes
  • Zaalhuur 1/2 dag
  • Koffiepauze met versnaperingen
  • Broodjeslunch in buffet met salad bar en verse soep

2-DAAGSE

2 dagen - 1 nacht
227
/ persoon incl. BTW
  • Pakket volledige dag
  • Seizoensgebonden 2-gangendiner van de chef
  • Overnachting in twin kamer, single use
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Pakket halve dag zonder ontvangstkoffie

Interesse of een vraag?

Contacteer onze Sales afdeling!