Een feestzaal huren voor een communie, huwelijk, babyborrel, verjaardag of bedrijfsfeest?

Op Domein Polderwind kan het allemaal! Onze polyvalente zaal Club@thelake is exact wat je nodig hebt. Waarom? We geven jou 5 goede redenen:

Ideale locatie

Op 7km van Blankenberge en van Brugge & op een steenworp van de A11/E40. De kers op de taart? De ruime parking aan de zaal of aan het hotel voor al jouw gasten.
De unieke en rustige setting in het groen, aan een meer, krijg je er zomaar bij.

Voor elk wat wils

Van kleinschalig familiefeest tot bedrijfsfeest in Zillion-style, er is sowieso plaats tot zo'n 150 personen. Wil je het combineren met een teambuilding of overnachting? Met animatie voor de kids, live muziek of de foodtruck van je dromen? Jij kiest!

altijd droog

Een feestje plannen voor volgend jaar? Met catering buiten? Geen enkel probleem! Het overdekt terras is maar liefst 3x zo groot als de zaal. Over de mogelijke regenwolken of buien hoef je je zelfs geen zorgen meer te maken. Let's get this party started! 

Newbie of pro

Of je nu wel of geen ervaring hebt bij het organiseren van events, kan je op je beide oren slapen. Wij werken samen met eventbureau Route98 en pro technici van Nobilis, die je op weg helpen naar jouw droomevent en jou volledig ontzorgen van A tot Z.

Fotoproof

Worden er foto's genomen om jouw event voor eeuwig vast te leggen? Je hoeft zelfs het domein niet te verlaten. Onze idyllische setting aan het meer is het ideale decor voor jouw eventfotograaf! Waarom zelfs geen videoreportage overwegen?

Tell me more!

We werkten samen met onze eventplanner van Route98 een transparant basispakket uit, die je naar believen kunnen uitbreiden. Zo weet je meteen waar je staat. 

Ben je alvast benieuwd naar de totale kostprijs? Probeer dan zeker onze eventconfigurator hieronder uit, dan zie je meteen ook wat er allemaal nog mogelijk is. We houden zeker nog van een uitdaging, dus laat ons gerust weten als je een specifiek thema of idee in gedachten hebt!

Bij verdere interesse, checken wij voor jou onze beschikbaarheid, plannen we een bezoekje ter plaatse en kunnen we jou een offerte op maat bezorgen.

BASISPAKKET € 1.500

incl. 21% BTW

Sfeerfoto’s

Try me!

Opgelet: alle prijzen hieronder zijn richtprijzen, incl. BTW en vaak afhankelijk van de beschikbaarheid van onze partners. De totaalprijs is in geen enkel geval bindend. De opgegeven datum biedt geen garantie van beschikbaarheid en is geen effectieve reservatie

Om geluidsoverlast te vermijden, om de veiligheid te garanderen en om schade aan de muren en vloeren te vermijden, zijn licht- en geluidsinstallaties en grote decoraties enkel en alleen via onze vaste partners te huren.

Liever een printklare PDF met voorbeeldjes die je op papier kunt afdrukken? Download de configurator via de knop hieronder!

Two columns
Vertical
Horizontal
EVENT configurator
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Overtuigd?

Wil je graag de zaal bezoeken, de beschikbaarheid controleren voor een specifieke datum of de zaal reserveren? Neem zonder aarzelen contact op met onze sales verantwoordelijke.

Silke Desmet

050/23 07 50 - sales@domeinpolderwind.be

In fantastische samenwerking met