Een zaal huren voor een communiefeest, babyborrel of verjaardag?

Wil je graag een leuke feestzaal huren in West-Vlaanderen? Dan ben je op Domein Polderwind op het goede adres! Onze polyvalente zaal Club@thelake is wat je nodig hebt. Waarom? Hierom:

Op 7km van Blankenberge en van Brugge & op een steenworp van de A11/E40. De kers op de taart? De ruime parking aan de zaal of aan het hotel voor al jouw gasten. De unieke en rustige setting in het groen, aan een meer, krijg je er zomaar bij.

Of je nu een klein of een groot (familie)bijeenkomst plant, er is sowieso plaats voor 60 à 100 personen. Wil je het combineren met een overnachting? Dat kan, aan een extra voordelig tarief!

Een feestje plannen voor volgend jaar? Met catering buiten? Geen enkel probleem! Het overdekt terras is maar liefst 3x zo groot als de zaal. Over de mogelijke regenwolken of buien hoef je je zelfs geen zorgen meer te maken. Let’s get this party started! 

Weet je al exact wat je wil? Of heb je integendeel nog geen idee van wat je wenst? Wees gerust.
Onze hoofdcateraar Diek helpt jou graag bij het plannen van jouw events van A tot Z en verzorgt een top catering voor elk budget, zelfs met bediening en decoratie indien gewenst.

Eigen catering of het werken met andere externe cateraars voor privé events is niet mogelijk.

Worden er foto’s genomen om jouw event voor eeuwig vast te leggen? Je hoeft zelfs het domein niet te verlaten voor jouw familieportretten. Onze idyllische setting aan het meer is het ideale decor voor jouw fotograaf!

Wij willen heel graag de rust op het domein bewaren. Voor onze buren, voor onze hotelgasten en voor iedereen die zo graag de rust speciaal bij ons komt opzoeken. Daarom zijn enkel feestjes en bijeenkomsten zonder DJ toegelaten. Muziek is enkel tot 22u toegelaten.

Zaalhuur prijs

De huurprijs van onze polyvalente zaal bedraagt € 750, incl. BTW én eindschoonmaak.
Er wordt een waarborg van € 150 gevraagd, die na controle van de zaal wordt verrekend.
Bij reservatie wordt een voorschot t.w.v. 40% gevraagd, het saldo wordt via factuur aangerekend na het event.

Wat is er inbegrepen?

 • Tafels & stoelen voor 100 personen
 • Een bar met berging, incl: flessenfrigo, diepvriezer (tafelmodel), industriële vaatwasser (zeer makkelijk & snel te bedienen) en een spoelbak.
 • Toiletten voor dames, heren & mindervaliden
 • Een beamer met projectiescherm, speakers & HDMI-aansluiting
Alle bestek, borden, tassen en glazen worden voorzien door onze hoofdcateraar Diek, afhankelijk van jullie wensen en volledig op maat van jullie event. 

Wat is er niet inbegrepen?

 • Alle dranken en catering > via onze brouwer +  hoofdcateraar Diek
 • Alle decoratie & tafelbekleding
 • Borden, bestek, tassen en glazen > via onze hoofdcateraar Diek
 • Extra tafels/partytafels/stoelen/sfeerverlichting > via onze hoofdcateraar Diek
 • Springkasteel 5x6m, overdekt > te huur via onze collega’s van OutdoorTeam (€ 150 incl. BTW voor 1 dag)
 • Bediening
 • Het opruimen van de zaal na het feest en het meenemen van alle afval. Wij hanteren namelijk een zero waste policy op het domein.
 • Muziekinstallatie (met je eigen laptop kan je wel dankzij de HDMI-aansluiting achtergrondmuziek laten afspelen in de zaal)
 • Handzeep, schotelvodden, kurkentrekker, keukenhanddoek, spons, afwasmiddel,… voor aan de bar

Overtuigd?

Wil je graag de zaal bezoeken, de beschikbaarheid controleren voor een specifieke datum of de zaal reserveren? Neem zonder aarzelen contact op met onze sales verantwoordelijke.

Aurélie Duriau

050/23 07 50 - sales@domeinpolderwind.be

Club@thelake in het nieuws