Fit in je hoofd, goed in je vel

Tot rust komen en ontspannen, dat is waar wij ons voor inzetten bij Domein Polderwind! Gezondheid is o zo belangrijk, zowel fysiek als mentaal. 

In onze fitness bepaal jij zelf jouw ritme, of je nu aan cardio wil doen of eerder voorzichtig revalideert van een blessure. Wij hebben een hometrainer, spinningsfiets, crosstrainer, loopband, functional trainer en roeier.

Twee keer per week, komt Julie van Mialma op Domein Polderwind ook langs voor een heerlijk ontspannende yin yoga of hatha yoga les. Bij mooi weer, vindt de les buiten plaats. 

sauna domein polderwind zuienkerke

Wellness, puur genieten

Onze wellnessruimte is er voor jouw ontspanning, met:

  • een ruime Finse sauna
  • verwarmde keramische ligzetels
  • infraroodbank met nek- en rugverwarmingselementen
  • een comfortbad met bubbels/stralen/aromatherapie

Het allermooiste aan dit verhaal? Alles is toegankelijk! De geïntegreerde tillift in het plafond brengt je waar je wil in de wellnessruimte. Het toilet en de kleedruimtes zijn toegankelijk en ook het comfortbad is volledig aangepast zodat iedereen volop kan genieten van een heerlijke ontspanning. 

Want je bent het waard

Of je nu op vakantie bent of niet, af en toe heb je gewoon eens nood aan wat me-time.

Julie van Mialma   komt op afspraak graag ook langs voor een Ayurvedische Yoga massage.

Extra lang genieten van jouw verwenmomentje? Combineer dan een massage met een bezoekje aan de wellness! Als niet-hotelgast kan dit op dinsdag- en donderdagavond vanaf 17u.
Reserveer jouw wellnessbezoek (€ 60 voor 1u30) via onze receptie via info@domeinpolderwind.be of 050/23 07 50.