Hotel Domein Polderwind, kortweg ‘Polderwind’ voor de vrienden, is zo’n speciale en magische plek. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt, waar alles voor iedereen toegankelijk werd gemaakt zodat ook iedereen kan genieten van een comfortabele en welverdiende vakantie. Ongeacht je achtergrond, ongeacht je leeftijd én ongeacht je conditie

Bij elk verblijf, bij elk bezoek, draag je jouw steentje bij om dit verhaal verder te zetten. Daarom zeggen wij jou nu, als trouwe gast van Domein Polderwind:

* D A N K U *

Omdat we jou zo dankbaar zijn, willen we jou ook graag extra in de watten leggen. Wij lanceren daarom vanaf 2023 ons getrouwheidsprogramma op met de naam VIP. Met de P van Persoon, van Polderwind en ook van onze nieuwe mascotte Polly (sst… Polly is net geboren en zal pas in 2024 het nest verlaten).

WAT ZIJN JE VOORDELEN ALS VIP

Cool! en Hoe word je vip?

VIP worden bij Domein Polderwind is een makkie! Vraag naar een gratis spaarkaartje aan de receptie bij je volgend verblijf. Spaar je hiermee 7 nachten of meer op één jaar tijd? Dan ontvang je van ons een VIP-kaartje met een persoonlijke kortingscode voor het jaar nadien!

Heb je de VIP-smaak helemaal te pakken, kan je uiteraard elk jaar opnieuw blijven sparen om zo telkens een nieuwe VIP-kaart te scoren. 

Gemakkelijk, toch? 

De (grote) kleine lettertjes

BEDANKT OM AL DIE MOOIE MOMENTEN TE HELPEN WAARMAKEN