Wil je liever niet op reis gaan zonder jouw trouwe viervoeter? Dat begrijpen wij helemaal! Ook al is hij misschien geen officieel assistentiehond, zorgt hij ongetwijfeld voor heel veel steun, rust en gezelschap. Een échte vriend dus en jouw vriend is evengoed onze vriend! 

Overnachting met hond in Domein polderwind

Ben je op zoek naar een hotel met hond in Zuienkerke, dicht bij Brugge en Blankenberge? Een hondvriendelijk hotel aan een bos of wil je heel graag op vakantie met jouw hond aan het water? Dan zijn jullie alvast op het goede adres in Domein Polderwind! Waarom? Dat vertellen we jou meteen hieronder!

Ons domein is meer dan 10ha groot. Het hotel is gelegen aan een prachtig meer, midden in de Polders met een toegankelijke wandeling van 2,5km rondom het meer. Goed voor urenlang wandelplezier dus in de directe omgeving!

Onze Comfort Care kamers genieten van alle comfort voor jouw verblijf met hond! De ruime kamer biedt heel veel plaats voor zijn mand(je) of kussen, lievelingsspeelgoed én eet- en drinkbak.

Deze kamers zijn op de gelijkvloers gelegen en bieden zo meteen toegang naar buiten voor een snelle boodschap tussendoor. 

Opgelet: honden zijn enkel en alleen op aanvraag mogelijk in deze kamertype

Tijdens jouw autovakantie met hond kan je altijd rekenen op een gratis parkeerplaatsje vlak aan het hotel. Als uitvalsbasis kan je dus niet beter gelegen zijn en sta je binnen de 20min in Brugge, Blankenberge of Knokke voor een uitstapje of een leuke wandeling aan zee met de hond! 

Praktische info & algemene afspraken

Voor het verblijf met jouw hond vragen we een supplement van € 7 per hond/nacht, met een maximum van 2 honden/kamer. Graag willen we ook volgende afspraken meedelen, zodat het altijd voor iedereen even leuk blijft:

Ik ga op reis met de hond en ik neem mee...

Tenzij je zeer specifieke voeding nodig hebt, vind je een heel aantal winkels in de buurt om jouw dierenvoeding ter plaatse te kopen, zoals de hypermarkt Carrefour aan B-Park Brugge  (2,5km), AVEVE Blankenberge (6,6km) en MaxiZOO (6km). 

Is jouw hond ziek of maak je je zorgen tijdens jouw verblijf? Geen paniek! Er is een dierenartsenpraktijk in Zuienkerke op 3,5km van het hotel (Dr. Peter Versyck) en ook in Brugge (Dierenartsencentrum Animo).