Je bekijkt nu Vuurwerkfestival Knokke-Heist

Vuurwerkfestival Knokke-Heist

Op zoek naar een geweldige manier om de zomer af te sluiten? Dan moet je gewoon in Knokke-Heist zijn! Al meer dan 50 jaar zorgen ze voor het internationaal vuurwerkfestival eind augustus, om al knallend de laatste weken van de zomer in te gaan.

Is er vuurwerk in Knokke?

Dat zal wel zijn, en hoe! Het vuurwerkfestival in Knokke-Heist nodigt elk jaar 4 landen uit om een heus spektakel voor groot en klein te bezorgen. Een verhaal wordt met vuurwerk gebracht, volledig synchroon op muziek voor een waar kippenvelmoment van zo’n 20min. Op de laatste dag van het vuurwerkfestival wordt de winnaar aangekondigd en volgt een slotspektakel.  

Vuurwerkfestival Knokke 2022

Het vuurwerkfestival Knokke 2022 vindt plaats op 19, 21, 23 en 25 augustus om 22u. Op 27 augustus om 22u volgt het slotvuurwerk met de aankondiging van de winnaar.

Het vuurwerk wordt opnieuw afgestoken op het strand ter hoogte van de Meerlaan in Knokke, in de buurt van het Albertstrand. Dankzij deze ideale ligging kan je van de Wandelaar tot aan het Rubensplein genieten van een totaalbeleving. Geluidsboxen worden tussen deze twee locaties verspreid zodat je helemaal niets hoeft te missen van de muzikale vuurwerkshow.

 

Goedkoop overnachten tijdens het vuurwerkfestival?

Het spreekt voor zich dat de hotels in de badsteden rondom Knokke druk bezet zijn tijdens het vuurwerkfestival en dat de prijzen niet even hard knallen als het vuurwerk... Waarom overweeg je dan geen overnachting in Domein Polderwind? Het is dé ideale uitvalsbasis naar Knokke, maar ook naar Brugge en Blankenberge. Zo maak je er gewoon een onvergetelijk weekendje van voor bijna dezelfde prijs!