Je bekijkt nu Theatervoorstelling Achter de wolken

Theatervoorstelling Achter de wolken

Komt deze titel jou bekend voor? Dat kan! Dit is namelijk ook de titel van een Vlaamse dramafilm uit 2016 met Jo De Meyere en Chris Lomme in de hoofdrol.

Niet de film, maar de theatervoorstelling van het verhaal komt naar Domein Polderwind op 1, 2 en 3 oktober 2021. Kom jij ook?

Achter de wolken, over liefde, retroseks en cuberdons.

Een theatervoorstelling van Michael De Cock. (2016)
Twee mensen kijken elkaar na meer dan veertig jaar weer in de ogen.
Ooit waren ze geliefden, maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn beste vriend. Na al die jaren, weer single, zoeken ze elkaar terug op.
Achter de wolken, een verhaal over de duurzaamheid van het verlangen. Kun je na al die tijd weer aanknopen met het leven dat je vijftig jaar eerder achterliet? Het verhaal van een prachtige laatste liefde, beleefd met de
intensiteit van een eerste. 

 

Regie: Rik Lamote
Acteurs: William Vandenplassche en Irene Neyrinck

William Vandenplassche is afkomstig van De Panne en draait als amateur-acteur al zo’n 45 jaar mee in het toneelcircuit. Hij behaalde onder meer de regeringsmedaille toneel aan het conservatorium te Brugge, waar hij met Oswald Maes studeerde.

Irene Neyrinck is al altijd geboeid geweest door taal en was al sinds de
oprichting van de toneelkring in Leffinge door Paul Vandewalle van de partij. Ondertussen is ze er nu al een 15-tal jaar voorzitster. Ze houdt van de
stukken die ontroeren, op een luchtige manier.

 

Vrijdag 1 oktober ‘21 om 20u15
Zaterdag 2 oktober ’21 om 20u15
Zondag 3 oktober ’21 om 16u

Voor de avondvoorstelling, om 18u15, kan je genieten van een heerlijk diner in het restaurant van Domein Polderwind (van de kaart). Reserveer hiervoor jouw tafel via de receptie.

Tickets bestellen

De tickets voor de voorstelling zijn aan € 15 per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar aan de receptie van Domein Polderwind of kunnen gereserveerd worden (tot 27/09) en per overschrijving betaald worden via info@domeinpolderwind.be.


kom en steun think pink

Alle opbrengst van de dranken voor, tijdens of na de voorstelling aan de zaal gaan integraal naar Think Pink voor hun strijd tegen borstkanker.