Je bekijkt nu Strandvakantie zonder zorgen

Strandvakantie zonder zorgen

Want iedereen verdient vakantie, toch?

We hebben zon, zee & strand in eigen land. Waarom zou jij er ook niet van kunnen genieten? Boek nu jouw toegankelijke strandvakantie op Domein Polderwind in samenwerking met 4 Example vzw, zonder zorgen! 100% toegankelijk, plezier gegarandeerd.

*STRANDVAKANTIE* – Domein Polderwind i.s.m. 4 Example vzw

geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2021, naargelang beschikbaarheid

1 of 2 overnachtingen in het volledig toegankelijk 4* Hotel Domein Polderwind, in een kamer met of zonder tillift. Eventuele hulpmiddelen op reservatie, gratis ter beschikking. Thuisverpleging of kiné mogelijk op reservatie.

Op zoek naar extra avontuur? Dankzij Vlotkamp kan je ook toegankelijk slapen op het meer!

Uitgebreid ontbijtbuffet ‘s morgens én een fijn 3-gangenmenu ‘s avonds van de dag incl. dranken (water, pilsbier, wijn, koffie & thee bij de maaltijd).

Shuttledienst met onze rolstoelbus naar en van het strand in Blankenberge, zo dicht mogelijk bij het paviljoen van 4 Example vzw.

Halve dag strandplezier of strandwandeling naar keuze (10u-12u OF 14u-17u), incl. huur van een (elektrische) strandrolstoel en gebruik van een XL strandlaken (per persoon), op reservatie en naargelang beschikbaarheid 4 Example vzw (onder eigen begeleiding)

1 gekke vakantiefoto op Domein Polderwind, met leuke accessoires.

1 postkaart van Domein Polderwind, met postzegel voor België.

Prijs voor 1 nacht: € 199 (2 personen) of € 150 (1 persoon) 
Prijs voor 2 nachten: € 375 (2 personen) of € 270 (1 persoon)

Extra nachten aan € 112 per nacht kamer & ontbijt 2p / € 92 per nacht kamer & ontbijt 1p

Wie is 4 Example vzw?

4 Example vzw is een vrijwilligersvereniging voor minder mobiele mensen. Hun diensten bestaan uit het vervoer en het gratis uitlenen van strandrolstoelen in Blankenberge. Hun paviljoen met toegankelijke toiletten op de Zeedijk is gelegen ter hoogte van de J. Van Praethelling aan de haven van Blankenberge

Toegankelijkheid voor iedereen is een belangrijk thema binnen 4 Example vzw. Wij trachten door te netwerken met andere organisaties een toegankelijke wereld te maken. Toegankelijkheid mag geen luxe zijn, maar een basisrecht.
Tarik Houbrechts
Vrijwilliger in hart en nieren