Je bekijkt nu Op vakantie met het syndroom van down

Op vakantie met het syndroom van down

Elk jaar staan we op 21 maart even stil bij het ‘anders zijn’, want dan is het Wereld Downsyndroomdag. Iemand met het downsyndroom verdient uiteraard zoals iedereen elke dag aandacht! Net zoals iedereen ook vakantie verdient, waarom zou het reizen met downsyndroom anders moeten zijn? Bij ons is écht iedereen welkom, heel het jaar door, met het gezin of in begeleide groep.

Georganiseerde vakanties met begeleiding (volwassenen)

Wist je dat het Rode Kruis-Vlaanderen elk jaar heel wat groepsreizen voor mensen met een beperking organiseert? Ja hoor en die vakanties vinden bij ons plaats!

Er zijn heel wat leuke themaweken, ook specifiek voor personen met een licht mentale beperking. Vakantiegasten genieten zo van heel wat leuke activiteiten en uitstappen op maat, in een prachtige & aangepaste omgeving.

Ben je als verpleegkundige in spe op zoek naar een stage met personen met het syndroom van Down? Kom dan mee op vakantie als verpleegkundige of vrijwilliger!

individuele vakanties voor personen met een licht verstandelijke beperking

Uiteraard ben je bij ons ook welkom voor individuele vakanties met jouw ouders, jouw familie, jouw vrienden en/of begeleider of mantelzorger!

Je kan bij ons rekenen op een warm en vriendelijk onthaal, op ruime & volledig toegankelijke kamers, op een menukaart waar er altijd wel voor elk wat wils is en misschien nog over het allerbelangrijkst… Een dienstverlening helemaal op jouw maat!

Een vriendelijke “goeiedag” met de glimlach, zelfs meermaals per dag of met een high-five of wuif. We houden van de vriendelijke en eerlijke spontaniteit! Ons team staat voor jou klaar en kent zelfs heel wat leuke activiteiten op maat in de buurt.

Heb je vragen of wil je graag eens langskomen? Dat kan altijd! 
050/23 07 50info@domeinpolderwind.be