Je bekijkt nu Reizen met een chronisch ziek kind

Reizen met een chronisch ziek kind

Reizen. Zalig, toch? Iedereen heeft wel eens nood aan een adempauze. Die adempauze is echter niet vanzelfsprekend wanneer je lijdt aan een chronische ziekte, of als je herstellende bent na een ziekte, ongeval of operatie. Als kind, maar ook als volwassen. Dit, terwijl je dan net die adempauze meer dan anders kan gebruiken.

Video afspelen

Gezinsvakanties voor zieke kinderen

Wist je dat je in Domein Polderwind terecht kan voor gezinsvakanties voor zieke kinderen? Met de nadruk op vakantie, want we zijn geen ziekenhuis, zorginstelling of centrum. Bij ons zijn er geen witte jassen, dokters of verplegers. 

Ons hotel is volledig toegankelijk. Dat is al één zorg minder. Alles is aangepast en voorzien zodat je kan genieten van een heerlijke vakantie zonder drempels, letterlijk én figuurlijk.

Bij ons is ook echt iedereen welkom en dat voel je zodra je binnenkomt.

Onze toegankelijke kamers zijn allemaal even ruim. Op elke kamer kan er één extra bed voor een kind tot 11 jaar bijgeplaatst worden. Voor oudere of meerdere kinderen, hebben we gezellige familiekamers. Elk met eigen badkamer! Onze ‘Care’ kamers hebben zelfs een tillift in het plafond verwerkt om je te helpen naar/uit bed gaan of zelfs naar de badkamer op sommige kamers.

Bednet? Die neem je gewoon mee op vakantie!

Volg je school via Bednet? Je hoeft geen enkel leuk moment te missen van de les of met jouw klasgenootjes. 

Installeer je op je gemak, op je kamer, in onze zetels in de bar, in een zithoek of ergens anders in het hotel. Mama’s en papa’s kunnen terwijl een boekje lezen op het gemak of gezellig babbelen. We hebben overal gratis Wi-Fi in het hotel. 

Er zullen er wel jaloers zijn… 😉

KINDEREN KONING TIJDENS DE PAASVAKANTIE

Hey, in de Paasvakantie is het écht feest want alle kinderen tot 12 jaar verblijven GRATIS op de kamer van de ouders!

Heb je een vraag of wil je graag reserveren? Bel of mail ons, we helpen je graag verder!

info@domeinpolderwind.be050/23 07 50