Je bekijkt nu De leukste kerstmarkten en kerstvakantie kinderactiviteiten

De leukste kerstmarkten en kerstvakantie kinderactiviteiten

Ho ho ho jawel, het is bijna DEZE tijd van het jaar! De winter, de eindejaarsfeesten, de kerstvakantie, hoe leuk is dat? Wil je graag de leukste kerstmarkten bezoeken in België, een bezoekje brengen aan Wintergloed in Brugge, Winterpret in Blankenberge of Winter in het park in Oostende? Of misschien ben je op zoek naar leuke kerstvakantie kinderactiviteiten in de buurt? Alle info vind je hier mét kortingcode voor een verblijf in ons kersthotel

Kerstmarkt Brugge 2022-2023 "Wintergloed"

Het wondermooie Brugge, op slechts 7km van Domein Polderwind, is uiteraard het mooiste decor voor een magische kerstbeleving! Brugge pakt dan ook uit, van 25 november 2022 tot en met 8 januari 2023 met heel wat leuke kerstactiviteiten zoals de lichtbelevingswandeling, een kunstschaatspiste en verschillende kerstmarkten. Klik gerust op de respectievelijke links voor meer info & openingsuren.

TIP: Lichtbelevingswandeling

Tijdens Wintergloed kan je Brugge ‘s avonds op een feeërieke manier ontdekken, voor groot en klein én volledig toegankelijk! De lichtbelevingswandeling brengt je naar acht iconische plekken in Brugge centrum met verschillende lichtinstallaties. Elke dag van 17u-middernacht.

Alle info omtrent toegankelijkheid, parkings, toiletten & restaurants vind je in de brochure ‘Brugge toegankelijk’ hieronder.

© visitbruges.be 

Winterpret Blankenberge 2022-2023

Ook Blankenberge pakt uit deze winter met een nieuwe editie van Winterpret van 2 december 2022 tot en met 8 januari 2023. Het Leopold-III plein aan het station wordt omgetoverd tot winterdorp, met een overdekte schaatspiste, een winterbar en een toffe kerstmarkt.

Het volledige winterdorp is hier ook vlot rolstoeltoegankelijk! Naar toilet gaan, is nog net iets toegankelijker aan het station aan de overkant ;-).  

© Winterpret Blankenberge

Winter in het park Oostende

De kerstmarkt in Oostende vind je dit jaar opnieuw in het Leopoldpark, dichtbij de Toeristische dienst en de casino van Oostende, van 2 december 2022 tot en met 8 januari 2023. Op de vijver vind je er een drijvende, overdekte ijsschaatspiste en rond het water in het park kan je wandelen tussen de gezellige chalets en wondermooie decoratie.

De kerstmarkt is rolstoeltoegankelijk. Alle info over toegankelijkheid, restaurants en toiletten, lees je hier op de website van Visit Oostende.

TIP: Bestel je tickets voor het ijsschaatsen!

Je kunt online je tickets voor de ijsschaatspiste bestellen om de lange wachtrijen te vermijden. Graag gedaan ;-).

Op kerstmarkttour?

Als je ziet welke leuke activiteiten, kerstmarkten en wandelingen er te doen zijn in de buurt, heb je meteen zin om er een verblijfje aan te koppelen, toch? Waar kan het dan ook beter dan in deze gouden driehoek Blankenberge-Brugge-Oostende? In Domein Polderwind natuurlijk! Over toegankelijkheid hoef je je bij ons ook absoluut geen zorgen in te maken, alle kamers  & faciliteiten zijn 100% rolstoeltoegankelijk. In onze grote familiekamers, geniet je met 3 tot 6 personen (waaronder 2 -10j) van alle comfort.

Tijdens de kerstvakantie toveren wij het hotel om in een prachtig versierd kersthotel met nog leuke extra activiteiten zoals een wensboom en kerstkleurplaatjes voor de kleinsten! Mocht je op zoek zijn naar een kinderhotel tijdens de kerstvakantie, ben je hier dus effectief ook op het goede adres. 

Ons restaurant & tearoom zijn in de kerstvakantie elke dag open tussen 11u en 18u, met uitzondering van 31/12 en 01/01 (gesloten).

HO HO HO 20% korting

Je leest het goed! Je geniet van 20% korting op jouw volgend verblijf in december! Gebruik hiervoor de promocode 'LASTMINUTE'. Opgelet, het aantal kamers aan promoprijs is beperkt.