Je bekijkt nu Internationale vrouwendag

Internationale vrouwendag

Op 8 maart 2022 is het internationale vrouwendag. Geef toe, wat zouden we doen zonder vrouwen, ook in Domein Polderwind? Ontmoet hieronder onze 7 power ladies!

“A woman is like a tea bag — you never know how strong she is until she gets in hot water.”
Eleanor Roosevelt

Amy

Bezorgt met haar glimlach en lieve blik een fantastisch verblijf aan iedereen! Amy weet ook alles over toegankelijke activiteiten en uitstapjes in de buurt.

Aurélie

Enthousiast en goedlachs, dat is ze zeker! Aurélie helpt je graag bij het organiseren van jouw evenement op Domein Polderwind.

Kristi

Uiterst behulpzaam, vriendelijk en lief! Kristi gaat graag ‘the extra mile’ om jou gelukkig te maken. Er gaat haar geen enkel detail onopgemerkt voorbij.

Kylie

Liefde van de hotelgast gaat… ook door de maag natuurlijk! Kylie zorgt met humor voor heerlijke gerechten en menu’s op maat van jouw wensen. 

Leen

Leen kent het hotel als geen ander en helpt je met de glimlach! Ze werkt graag alles tot in de puntjes af voor een fijn verblijf.

Lies

Heel erg vriendelijk en verwelkomend, ontvangt Lies jou als perfecte gastvrouw in het hotel. Haar guilty pleasure? Alles wat vintage is!

Sam

Dienstverlening van A tot Z is ook iets dat Sam hoog in het vaandel draagt. Ze verzorgt met plezier de communicatie in het hotel. 

Uiteraard hebben we onze mannen ook nodig hé in Domein Polderwind! Die zetten we graag in the picture op internationale mannendag op 19 november 2022. Nog even wachten heren 😉