Je bekijkt nu Het Witte Paard Blankenberge evenementen

Het Witte Paard Blankenberge evenementen

Het Witte Paard in Blankenberge, hét iconische en enige echte revuetempel in ons land sinds 1936, doet nog steeds eer aan haar motto “ambiance verzekerd“. Elk jaar opnieuw toveren ze tal van diverse shows met allerlei nationale & internationale artiesten op hun programma.

Maak jouw verblijf in Domein Polderwind, in groep of met jouw vrienden of familie, onvergetelijk met een show of dinner show in Het Witte Paard aan voordeeltarief!

De theaterzaal is goed rolstoeltoegankelijk.

Het Witte Paard Blankenberge programma

It's my life

20 jul - 16 sep '23 - 20u30

Tijdens ‘It’s my life’ wordt het publiek meegenomen op een wonderlijke reis voor en achter de schermen van het theater en het leven. Een show vol tegenslagen, maar vooral oplossingen, hoop en natuurlijk glitter, glamour en pluimen. ‘It’s my life’ is het ideale medicijn voor een vrolijkere kijk op het leven, met topartiesten als Ianthe Tavernier, Sandrine, Maarten Cox en Ruben Tarmidi. Ook de terugkeer van de bekende komiek Jan Van Dyke, samen met vier internationale circusacts en de Vegas Showgirls vervolledigen deze veelbelovende cast. 

Tickets aan € 44 in cat.2 en € 54 in cat.1.
Vanaf 25p aan € 49 in cat.1.

van dyke & friends

20 jul - 9 sep '23 - 14u

Jan Van Dyke is terug en belooft het publiek een hilarische en onvergetelijke namiddag.
Samen met zijn vrienden Patrick Onzia, Wendy Van Wanten, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy trekt hij naar de Belgische Kust. 
Samen ontdekken ze in deze met muziek en humor overgoten show de zee aan mogelijkheden van onze kust en belanden ze in dolkomische situaties.
Een feelgood show vol hits, sketches, humor en vrolijke figuren. De perfecte ontspanningskuur om alle zorgen te vergeten.

Tickets aan € 34 in cat.2 en € 44 in cat.1.
Vanaf 25p aan € 39 in cat.1.

de tijd van toen

6 aug - 30 sep '23 - 14u

Revuelegende Jacky Lafon geeft al jaren het beste van zichzelf in Blankenberge. In de zomer van 2023 is ze opnieuw de gastvrouw tijdens een gloednieuwe nostalgische middagshow ‘De Tijd van Toen’. Samen met zangeres Lissa Lewis en zangers David Vandyck, Patrick Onzia en Jan Wuytens maakt ze een ‘trip down memory lane’.
Reken op een revue zoals die hoort te zijn: ambiance, humor en een grote portie glitter en glamour. Een doldwaze nostalgische offline namiddag met de beste klassiekers uit ‘De Tijd van Toen’.

Tickets aan € 34 in cat.2 en € 44 in cat.1.
Vanaf 25p aan € 39 in cat.1.

WP_Dinnershow witte paard blankenberge domein polderwind

Dinnershows

25 maa - 3 JUN '23 - 19u

WP The Dinnershow is een uniek entertainment concept. Een spectaculaire show vol humor, dans, acrobatische acts en muziek, terwijl u geniet van een culinair 3-gangenmenu.

De show bestaat uit een internationale cast van entertainers en danseressen. De muziek wordt verzorgd door Maarten Cox (o.m. Idool), Anke Goergen (o.m. MNM) en Clayton Peroti (o.m. musicals The Lion King, Notre Dame de Paris).

Opgelet, dit is enkel mogelijk op specifieke data.

Tickets via ons verkrijgbaar aan € 75 i.p.v. € 94.

caals zingt hazes witte paard blankenberge domein polderwind

Caals zingt hazes

16 AUG '23 - 20u30

Tijdens zijn jaarlijkse verjaardagsconcert brengt Luc Caals een ode aan de grootste Nederlandstalige zanger aller tijden, André Hazes!

Laat je onderdompelen in een complete André-Hazes-sfeer en zing mee met zijn allerbekendste hits.

Caels wordt bovendien begeleid door een live orkest!

Tickets aan € 39 per persoon.

_DSC4740

najaar 2023

okt - dec '23

Ook in het najaar staan er tal van leuke shows op het agenda van Het Witte Paard in Blankenberge!

Van het feest met Steve Thielens en zijn vrienden, het Halloween Schlagerfestival of het hommage aan Joe Harris in oktober, tot de Grote Kerstshow en de dinnershow met Kerstdag en Nieuwjaar, ambiance is altijd verzekerd in Het Witte Paard!

Meer info hierover volgt eind deze zomer.

Tickets Het Witte Paard Blankenberge

Wij werken samen met Het Witte Paard en kunnen jullie daarom mooie voordeeltarieven aanbieden.

Tickets voor de WP The Dinnershow zijn via ons te koop aan € 75 per ticket i.p.v. € 94.
Tickets voor andere shows zijn via ons te koop aan voordeelprijs vanaf 25 personen, nl. met een korting van € 5 per ticket in categorie 1. Voor minder dan 25 personen, gelden dezelfde tarieven als bij Het Witte Paard.

 

Tickets kopen Het Witte Paard Blankenberge

Bestel jouw tickets voor Het Witte Paard Blankenberge via onze receptie. Na betaling aan de receptie (contant of per bank- of kredietkaart), worden jouw tickets per mail doorgestuurd of aan de balie van het Witte Paard ter beschikking gelegd voor je.

Tickets reserveren kan tot de dag zelf om 14u.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder!
050/23 07 50
 – info@domeinpolderwind.be.