Je bekijkt nu Top 10 Herfstvakantie activiteiten met goedkoop verblijf

Top 10 Herfstvakantie activiteiten met goedkoop verblijf

YES, het seizoen van de warme chocolademelk, knisperende herfstblaadjes en dikke truien is terug geopend! De herfst is in het land en zorgt alvast voor mooie taferelen, ook bij ons op Domein Polderwind.

Omdat iedereen nu en dan eens een break verdient, bieden wij een geweldige LAST MINUTE DEAL aan voor een verblijf in de herfstvakantie 2022! We breien er zelfs nog een stukje aan, zodat je van de promo kan genieten tot 14 november.

Wij halen alvast onze sjaals, mutsen en wanten uit de kast. Jij ook?

20% korting

Dat kan je toch niet laten liggen?!

Boek nu online via onze website jouw verblijf in de herfstvakantie en geniet van maar liefst 20% korting met de promocode “LASTMINUTE“.

Promo geldig vanaf 29 september tot en met 13 november 2022 voor een Comfort (Care) (familie)kamer incl. ontbijt.
Opgelet, aantal kamers aan promoprijs beperkt.

Wat kun je doen in de herfstvakantie?

Een heleboel voor groot & klein, zowel binnen als buiten! Ontdek hieronder de leukste uitjes en activiteiten in de herfstvakantie in de buurt. Onze persoonlijke favorietjes hebben we aangeduid met een 🍁.

Herfstvakantie aan zee

Blankenberge

Als je niet weet wat de doen met de kids tijdens de herfstvakantie, is het in Blankenberge dat je moet zijn! Wij zetten onze favoriete activiteiten op een rijtje:

Oostende

Ook in Oostende kan je heel wat leuks beleven! De nadruk ligt hier minder op Halloween en iets meer al op de Sint die bijna in aantocht is!

Avontuurlijke activiteiten in het bos

Wie herfst zegt, denkt automatisch ook aan bos! Hoe kan het ook anders, niets zaliger dan die knisperende blaadjes, die prachtige herfstkleuren én grote plassen om lekker in te springen (liefst met regenlaarsjes).

We zijn dan ook gezegend hier met onze ligging, want het Brugse Ommeland telt heel wat prachtige bossen, vlakbij ons. 

Ga jij voor een een kampje bouwen, een geocaching route, een wandeling met alpaca’s 🍁 of liever op schattenjacht in het bos om nadien lekker te knutselen 🍁?

Psssttt… Die pannenkoek achteraf en warme chocomelk passen er uiteraard ook bij, geniet ervan! 😉

Kom, wanneer gaan we?

Pak je korting van 20% met de promocode “LASTMINUTE” bij online reservatie!