Je bekijkt nu Fietsvakanties

Fietsvakanties

Of je nu bewust op zoek bent naar een duurzaam vervoermiddel of als je graag de auto eens wil inruilen voor de fiets om op vakantie te gaan, fietsvakanties in België zijn hip!

Toerisme Vlaanderen lanceerde daarom ook recent de 9 icoon fietsroutes. Geef toe, zelf je fietsroute maken aan de hand van de vele fietsknooppunten is leuk maar niet zo praktisch als je wil trekken met de fiets doorheen Vlaanderen. 

Waar naartoe met de fiets?

Wil je graag fietsen naar zee vanuit Limburg, vanuit Leuven of misschien vanuit Antwerpen?

Deze drie icoonroutes zijn misschien wel leuk voor jou:

Wil je een beetje afwijken van deze grote routes, kan je uiteraard nog steeds vertrouwen op de fietsknooppunten en het bestaand fietsroutenetwerk.

Fietsen en overnachten in België

Meerdaagse fietsvakantie betekent uiteraard dat je één of misschien meerdere nachten zal willen logeren met de fiets.

Domein Polderwind is dan ook dé ideale tussenstop tijdens jouw fietsvakantie naar Blankenberge of naar Brugge.

Volg je een icoonroute? Makkie! Wij liggen exact tussen knooppunt 11 en knooppunt 78, tussen Blankenberge en Brugge. Rits die er even bij en je bent zo terug op de icoonroute voor jouw volgende halte!

7 redenen om voor Domein Polderwind te kiezen

We zijn midden in de Polders gelegen, exact op 7km van Brugge en van Blankenberge.

Ideaal dus voor de natuurliefhebbers en de vogelspotters onder ons.

Ons team ontvangt je met de glimlach en zorgt ervoor dat je volop kan genieten van jouw tussenstop.
Dit, 24u/24 en 7d/7.

We hebben een veilige, overdekte fietsstalling waar je zelf ook toegang tot hebt met je sleutelkaart. 

Fietsbanden oppompen? Check! Batterijen opladen? Check!

Je hoeft je geen zorgen te maken; je kan bij ons terecht voor een hapje of drankje in onze bar, tearoom of restaurant! Liefst met een seintje op voorhand.

We hebben de suggesties van de chef en heel wat lekkers op de kaart. Er is voor elk wat wils, van hartige pasta of pizza tot slaatjes of vlees-/visgerechten.

Lunchpakketje nodig? Laat het ons gerust weten, we maken die graag voor je klaar.

Een goed bed, een heerlijke douche en een goed uitgebreid ontbijt. Dat is waar je absoluut op kan rekenen!

Heb je nog even tijd om extra te genieten? Onze wellness met sauna, infraroodbank en keramisch verwarmde ligzetels zullen jouw beenspieren extra goed ontspannen.

Had je even pech onderweg en zijn al je kleren nat? Of wil je gewoon graag iets wassen om met propere kleren terug te vertrekken? Vraag gerust naar onze was- en droogservice

Wasmachine: € 4 (incl. wasmiddel)
Droogkast: € 3

Ga je op fietsvakantie met de kinderen? Ze zullen erg blij zijn (en jij dus ook), want ze kunnen ravotten op het strandje aan het meer, in onze speeltuin hun benen strekken en genieten van heerlijke kindergerechten in het restaurant.

Voor de allerkleinsten hebben we ook hoge kinderstoelen in het restaurant en een luiertafel in de damestoiletten.

Wat mag het kosten?

Laagseizoen, midden seizoen, hoogseizoen… Laat het ons gemakkelijk houden. Wij stellen jou één prijs voor, voor één nacht, ongeacht de periode waarin je wil komen verblijven. Uiteraard, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Boek nu jouw fietsvakantie overnachting aan een ultra voordelig tarief: € 94 voor 1 persoon incl. ontbijt of € 114 voor 2 personen incl. ontbijt in een Comfort (Care) kamer of Familiekamer (Care).
Voor kids is de prijs afhankelijk van de leeftijd. Tot 3 jaar verblijven ze gratis op de kamer van de ouders, tussen 4-11 jaar mits supplement.

Info & reservatie

Boek nu voordelig & snel online op onze website met bonuscode 'FIETSVAKANTIE', bel ons op 050/23 07 50 of stuur ons een mailtje naar info@domeinpolderwind.be.