Je bekijkt nu Date Dries en Jolien

Date Dries en Jolien

Kijk jij ook graag naar het VTM programma Cupido Ofzo? Dan heb je misschien gezien dat wij in beeld kwamen! Ja hoor, de eerste date van Dries en Jolien vond bij ons op Domein Polderwind plaats. Hoe kan het ook anders? Het prachtig meer, de leuke activiteiten en onze wondermooie ligging in de Polders vormen een idyllische setting voor een romantische date!

In Cupido Ofzo proberen Ruth Beeckmans en Frances Lefebure enkele enthousiaste, innemende en leuke mensen die verlangen naar liefde met een grote L maar daarin gedwarsboomd worden door hun beperking of stoornis, te helpen bij hun zoektocht. Ze stippelen niet alleen dates op maat uit, maar zijn onderweg ook de liefdevolle, supporterende en steunende compagnons de route. 

De date van Dries en Jolien, als ook alle andere afleveringen van Cupido Ofzo, kan je herbekijken op VTM GO.

Op zoek naar romantische date ideeën en activiteiten? Wij zetten onze top 3 romantische en uiterst toegankelijke activiteiten voor jou op een rijtje! 

Onze wandeling rond het meer is zo’n 2,5km lang en heeft een volledig verhard en toegankelijk pad. Goed voor een klein uurtje gezellig wandelen en babbelen dus! Aan het stukje strand kan je bij warm weer zelfs even met de voetjes in het water afkoelen en genieten van de prachtige zonsondergang vanop het (rolstoelvriendelijk)  ponton.

Op het domein, zowel op als rond het meer, zijn er heel wat activiteiten mogelijk. Denk maar bijvoorbeeld aan een schattenjacht, een avontuurlijk parcours of zelfs boogschieten/pétanque/SUP’en of een romantisch uitje op het meer met onze pedalo…
We geven je heel graag meer informatie over de toegankelijkheid van onze activiteiten. We hebben ongetwijfeld voor elk wat wils en zorgen altijd voor gemakkelijk toegankelijke activiteiten voor iedereen!

Of je nu een hapje, een drankje of liever een etentje met 2 wenst, wij zorgen met veel plezier voor een gezellig tafeltje of zithoekje voor twee!
Onze restaurant & bar hebben een panoramisch zicht op het meer, waardoor je heel het jaar door geniet van de prachtige natuur. Bij mooi weer, kan je uiteraard ook plaatsnemen op ons terras aan het meer of zelfs in onze binnentuin als je liever uit de wind of zon wil zitten. We helpen je graag bij het zoeken van de perfecte tafel!

Wil je graag onze menukaart al even inkijken? Je vindt hem hier op de pagina van het restaurant!

Domein Polderwind is zeer vlot en gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Jouw auto kan je eenvoudig parkeren op onze gratis parking aan het hotel.

Wil je graag meer info of jouw date op Domein Polderwind vastleggen? Geef ons gerust een seintje! Bel ons op 050/23 07 50 of stuur ons een mailtje naar info@domeinpolderwind.be.

Tot binnenkort!