Je bekijkt nu Bomen planten voor het klimaat

Bomen planten voor het klimaat

Partnership Hotels for trees

Vanaf maart ’22 werken we samen met Hotels for Trees en dus ook met Trees for All. Beiden hebben eenzelfde missie: bebossingsprojecten steunen door nieuwe bomen aan te planten, zowel in het binnen– als het buitenland.

Hoe wij, Domein Polderwind en jij als hotelgast hieraan kunnen bijdragen? Dat kom je zo te weten!

1 dag geen kamerschoonmaak = 1 boom voor het goede doel

Veel hotelgasten kiezen er al bewust voor om duurzaam te reizen. Ook, wordt er al lang gedacht aan waterbesparing, door bijvoorbeeld regenwater te gebruiken om toiletten door te spoelen en door handdoeken niet te laten vervangen door de housekeeping als de hotelgast ze opnieuw ophangt. Hiermee kan je al je ecologische voetafdruk heel wat verkleinen.

Maar het kan nóg beter en daar zorgt Hotels for Trees voor:

"Laat je kamer niet schoonmaken tijdens jouw verblijf en schenk een boom cadeau voor het goede doel!"

Bomen planten voor het klimaat? Hoe doe ik dat?!

Wil je graag mee met ons bomen planten voor het goede doel en jouw ecologische voetafdruk verkleinen door duurzamer te reizen? Meedoen is gemakkelijk!

Housekeeping overslaan

Verblijf je bij ons voor min. 2 nachten? Laat ons dan weten of je graag de housekeeping wil overslaan!

Voor elke dag dat je ervoor kiest om jouw kamer niet te laten opmaken, schenken wij één boom aan het goede doel!

Jij kiest zelf. Je kan er ook voor kiezen om jouw kamer bijvoorbeeld om de 3 dagen te laten opmaken i.p.v. elke dag bij een langer verblijf. Dat zijn al meteen 2 nieuwe bomen die wij samen kunnen schenken! Hoe cool is dat?

Laat het ons weten

Ben je nieuwsgierig naar het aantal bomen dat onze hotelgasten al geplant hebben? Je ziet het live op de website van Hotels For Trees!

What's in it for us

Wij willen ook heel graag bijdragen aan een groenere wereld. We doen zelf al heel wat inspanningen als eco hotel en stappen dus heel graag mee in dit project.

Wij geven elke dag het totale aantal kamers door die niet moeten schoongemaakt worden aan Hotels for Trees. Wat wij op die manier uitsparen aan schoonmaakkosten, schenken wij aan Hotels for Trees voor nieuwe bomen. Eén kamer voor één dag niet schoongemaakt = één nieuwe boom voor een project van Trees for All. Benieuwd naar de verschillende projecten in het binnen- en buitenland waar jij aan kan mee helpen bijdragen? Klik op de knop hieronder en/of bekijk de video!