Familie Care kamer

Heb je een kind ouder dan 11 jaar of reis je met meerdere kinderen of personen met een beperking? Dan is de Familie Care kamer ideaal voor jou (tot max. 4 volwassenen en 2 kinderen tot 11 jaar).
Onze Familie Care kamers zijn een combinatie van een Comfort en een Comfort Care kamer.  Beide kamers hebben een tussendeur, zodat iedereen geniet van voldoende privacy en een eigen badkamer, zonder te ver weg te zijn van elkaar.

* OPGELET: in deze kamertype worden geen honden toegelaten. Alle info over een verblijf met hond lees je hier. *

Uiteraard geniet je op de familiekamers van hetzelfde comfort als alle andere kamers:

Ruime kamer met veel daglicht, zonder vast tapijt. Zicht op het meer.

Uiterst comfortabele bedden, als twin tegenover of naast elkaar geplaatst. Er kan ook één kind tot 11 jaar op de kamer slapen in een extra bed.
Reist jouw baby mee? Dan heb je waarschijnlijk al genoeg gerief om mee te nemen. Wij voorzien voor jou een babybedje op de kamer met laken & ultrazacht fleece dekentje voor slechts € 10 per nacht.

Grote badkamer met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche incl. luxe toiletartikelen.

Bureau op de kamer met minikoelkast. Ideaal om wat flesjes water in te koelen om tijdens jouw uitstapjes mee te nemen. Babymelk, groeimelk, babyvoeding of medicatie kan er uiteraard ook nog bij!

Koffie- en theefaciliteiten gratis op aanvraag (COVID-19).

Flatscreen TV met radio en leuke weetjes over de buurt, het weer,…

Vraag de code aan de receptie en geniet tijdens jouw verblijf van gratis wifi op jouw kamer en in het hotel!

Ruime kleerkast met safe, gratis ter beschikking.

Koeling/verwarming en een uitstekende geluidsisolatie voor een fantastische nachtrust.

Heb jij niet meteen nood aan een tillift en een automatische deur? Wij beschikken eveneens over standaard Familiekamers, aan dezelfde prijs.

*FOMO* Wil je graag niets missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang max. 1x per maand onze promoties, nieuws én evenementen rechtstreeks in jouw mailbox.