Je bekijkt nu Wij vieren de zomer met een Fiesta! Kom jij ook?

Wij vieren de zomer met een Fiesta! Kom jij ook?

Holà! De lente hangt al in de lucht, het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn, dus kunnen we niet anders dan al dromen van de zomer. Op zaterdag 27 mei 2023 willen we daarom graag samen met jullie de zomer officieel verwelkomen en het seizoen goed inzetten met een Fiesta! Spaanse wijn, een tapasmenuutje en zomerse vibes… Kom jij ook?  

Een FIESTA OP DOMEIN POLDERWIND? Dat doen wij zo!

Spaanse wine tasting

14u30-19u x Sabor d'O

Sabor d’O, gespecialiseerd in Spaanse wijnen, begeleidt jullie op tastingreis doorheen de mooiste Spaanse wijngaarden en al het lekkers dat het te bieden heeft.

Ben je op zoek naar een specifieke wijn, wil je graag advies of wil je voor het eerst proeven van wat Spanje te bieden heeft? Dan is dit jouw moment!

De tasting gaat doorlopend tussen 14u30-19u door in onze grote panoramische zaal naast het restaurant, graag op inschrijving voor een vlotte voorbereiding.

Deelname is gratis!

Graag inschrijven voor 22 mei alsjeblieft.

Graag inschrijven voor 22 mei alsjeblieft.

Spaans menu

18u-19u

Onze chef stelt jullie graag een Spaans menuutje voor aan € 25 per persoon:

Assortiment van Spaanse tapas (Bruschetta con tomate, Pimiento del piquillo con atún, Patatas Bravas & Chorizo kroket) als voorgerecht en een heerlijke paella als hoofdgerecht.

Zin in een dessertje? We voorzien uitzonderlijk Crema Catalana aan € 5 voor de liefhebbers!

 

Muziekoptreden Ave de Barro

19u30

Dit prachtig Belgisch-Mexicaans duo brengt je helemaal in zomerse stemming met haar meeslepende latino muziek.

Het optreden start om 19u30, indien het weer het ons toestaat zelfs buiten op terras. We voorzien dekentjes, maar neem gerust een extra trui mee voor de zekerheid! Anders gaat het gewoon binnen in de bar door, mochten de weergoden niet aan onze kant staan die avond ;-).

Schrijf je je in, zodat we zeker voldoende zitplaatsen voorzien?

Graag inschrijven voor 22 mei alsjeblieft.

Bedankt & hasta la fiesta!