Je bekijkt nu Apereau afterwork drink

Apereau afterwork drink

Zin om met je collega’s de werkdag goed af te sluiten? Waarom niet met een after-work drink! 

Elke woe & vrijdag = apereau'clock

Tussen 17u-18u

Om er extra van te genieten, lanceren we graag vanaf woensdag 9 augustus l’Apereau! Geniet op elke woensdag én vrijdag na het werk tussen 17u-18u van jouw lievelingsdrinks aan promoprijs. En bites natuurlijk, voor extra gezelligheid!

Wat denk jij? Straks apereau'tje doen in Domein Polderwind?

Er is een ruime gratis parking aan het hotel, we zijn vlot bereikbaar (aan de op- en afrit van de Expresweg Brugge & A11), er is gratis Wi-Fi en geef toe… dé view die je er gratis bij krijgt is meer dan de moeite waard!

Extra genieten? Dat kan altijd!

SUGGESTIEMENU

Onze chef stelt naargelang het seizoen een leuk 2- en 3-gangenmenu voor aan respectievelijk € 24,50 en € 29,50.

Liever een snelle hap van onze brasseriekaart? Aan jou de keuze!

Onze menukaart & suggestiemenu kan je hier terugvinden.

Lunch & diner graag met een seintje vooraf: 050/23 07 50.

Teambuilding of meeting

Work hard, play hard! Heb je van je manager een budget gekregen om er ‘iets leuks en constructiefs met de collega’s mee te doen’? Of misschien zoek je nog een last-minute locatie voor jouw externe meeting?

We got it! Check snel onze mogelijkheden en prijzen op onze website of neem contact op met Aurélie – sales@domeinpolderwind.be.

Oh en ssstt… Even tussen ons… Als je een pitch nodig hebt om jouw manager te overtuigen, kan je het nog altijd hebben over “maatschappelijk verantwoord ondernemen”, want dat is exact wat je doet door bij ons een event te organiseren! Wij zorgen ervoor dat kwetsbare doelgroepen op vakantie kunnen bij ons en elk event draagt hieraan bij ;). Graag gedaan!