Je bekijkt nu Paaseierenraap

Paaseierenraap

Paasvakantie 2022 staat voor de deur! Plan je met de kinderen een staycation in België en ben je op zoek naar leuke activiteiten buiten? Kom dan mee paaseieren zoeken op Domein Polderwind!

Paaseierenraap

De Paashaas liet het ons net weten… Op zaterdag 9 april 2022 om 14u komt hij naar Domein Polderwind! Kom jij mee paaseieren rapen met jouw broers, zussen, nichtjes, neefjes en vrienden? Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s mogen uiteraard ook mee.

Prijs: € 7 per kindje (2-12j), incl. ijsje + drankje naar keuze.
Papa’s & mama’s mogen gratis mee!

Maak er een hele leuke dag van

Zin om de hele dag leuke paasactiviteiten te doen? Dat kan ook!

Aurélie en Amy ontvangen je graag op zaterdag 9 april 2022 om 10u30 voor een tof knutselmoment! We maken een paasmandje en andere leuke paasknutselwerkjes.

We verdelen ons in 2 groepjes; groep 1 met Aurélie (2-6 jaar) en groep 2 met Amy (7-12 jaar) voor een uur lang knutselplezier!

Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s kunnen terwijl gezellig in de bar of op terras genieten van het zicht (en van de rust) ;).

MMMMMmm... Appelmoes!

Na het knutselen, kunnen de kids hun toffe werkjes gaan tonen aan mama, papa, opa of oma en kan iedereen aan tafel. Onze chef zorgt voor heerlijke kip met appelmoes en frietjes voor de kindjes! Volwassenen genieten van een heerlijk Archiduc sausje in plaats van de appelmoes.
Als dessert, is er een éclair met chocoladevulling en rode vruchten…

Om 14u ontmoeten we de Paashaas en mogen we chocolade paaseieren gaan zoeken in de tuin!

Als je graag ook blijft knutselen en eten, is de prijs € 24 per persoon (incl. paaseierenraap voor de kids)

Jij komt toch ook?

Schrijf je hieronder in, liefst voor 1 april, voor onze leuke Paaseierenraap op Domein Polderwind en laat ons weten of je graag ook blijft knutselen of eten. Betaling bij aankomst aan de receptie. Tot binnenkort!

* INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN*