Everyone
just wanna have fun

Zich vervelen? Op Domein Polderwind? On-mo-ge-lijk, zelfs niet bij slecht weer! Het hotel heeft een grote waaier aan activiteiten, zowel binnen als buiten en voor alle leeftijden. Onze activiteiten zijn er ook voor iedereen, of je hier nu verblijft of niet.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Dit is alvast een greepje uit ons aanbod. 
Heb je vragen of wens je een activiteit te reserveren? Bel ons, mail ons of reserveer online via ons formulier onderaan! 050/23.07.50 – info@domeinpolderwind.be  

Fietsen

Wil je graag een fiets huren? Stadsfiets, elektrische fiets, rolstoelfiets of duofiets, welke kies jij? 
Niet elektrische fietsen: € 10 (halve dag) of € 15 (volledige dag)
Elektrische fietsen: € 15 (halve dag) of € 20 (volledige dag)

Pedalo

Wil je graag eens een pedalo huren voor een tochtje op het meer? Dat kan! Onze pedalo heeft plaats voor 2 trappers en 4 passagiers. Dankzij onze tillift op de steiger, blijft niemand aan de kant staan. De prijs is € 10 voor 1u of € 15 voor 2u.

wandelen

Niets beters dan een flinke portie zuurstof bij een verkwikkende wandeling! Je hoeft hiervoor zelfs niet ver weg te gaan… De verharde wandelweg rond het meer zorgt voor 2,5km wandelplezier voor iedereen. Zin in een natuurwandeling? De Uitkerkse Polders hebben heel wat te bieden.

Spelletjes

Iets minder mooi weer of gewoon zin om gezellig een spelletje te spelen? Neem dan zeker een kijkje in onze grote speelotheek met zowel grote als kleine spellen! Buiten kan je ook petanque, bowling, kubb of reuzemikado spelen. Plezier gegarandeerd!

Speeltuin

Klein maar fijn, onze speeltuin op het strand is er voor de grote en kleine avonturiers. Durf jij op de nestschommel zitten of staan of spring je liever van de steiger op de paddenstoelen? Schelpjes zoeken of spelen in het zand kan uiteraard ook!

Outdoor activiteiten

Kom je in een grotere groep of wil je met heel je gezin samen een leuke activiteit doen? Dan moet je ongetwijfeld bij onze collega Joerie van OutdoorTeam zijn! Treasure Hunt, avonturentocht, hoogteparcours of (kinder) paintball, hij doet het allemaal!

SUP (Stand Up Paddle)

Van mei tot september kan je dankzij onze partner Amanzie ook volledig tot rust komen op het water tijdens een ontspannende SUP sessie! Zowel initiaties als vrij SUP’en op elke vrijdagavond.

GEOCACHING

Combineer een wandeling met een leuke schattenjacht dankzij deze leuke geocaching route (5km) die op en rond ons domein loopt!