Everyone
just wanna have fun

Zich vervelen? Op Domein Polderwind? On-mo-ge-lijk, zelfs niet bij slecht weer! Het hotel heeft een grote waaier aan activiteiten, zowel binnen als buiten en voor alle leeftijden. Onze activiteiten zijn er ook voor iedereen, of je hier nu verblijft of niet.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Dit is alvast een greepje uit ons aanbod. 
Heb je vragen of wens je een activiteit te reserveren? Bel ons, mail ons of reserveer online via ons formulier onderaan! 050/23.07.50 – info@domeinpolderwind.be  

Fietsen

Wil je graag een fiets huren? Stadsfiets, elektrische fiets, rolstoelfiets of duofiets, welke kies jij? 
Niet elektrische fietsen: € 10 (halve dag) of € 15 (volledige dag)
Elektrische fietsen: € 15 (halve dag) of € 20 (volledige dag)

Pedalo

Wil je graag eens een pedalo huren voor een tochtje op het meer? Dat kan! Onze pedalo heeft plaats voor 2 trappers en 4 passagiers. Dankzij onze tillift op de steiger, blijft niemand aan de kant staan. De prijs is € 10 voor 1u of € 15 voor 2u.

wandelen

Niets beters dan een flinke portie zuurstof bij een verkwikkende wandeling! Je hoeft hiervoor zelfs niet ver weg te gaan… De verharde wandelweg rond het meer zorgt voor 2,5km wandelplezier voor iedereen. Zin in een natuurwandeling? De Uitkerkse Polders hebben heel wat te bieden.

Spelletjes

Iets minder mooi weer of gewoon zin om gezellig een spelletje te spelen? Neem dan zeker een kijkje in onze grote speelotheek met zowel grote als kleine spellen! Buiten kan je ook petanque, bowling, kubb of reuzemikado spelen. Plezier gegarandeerd!

Speeltuin

Klein maar fijn, onze speeltuin op het strand is er voor de grote en kleine avonturiers. Onze nieuwe speeltuin naast het terras is zelfs helemaal inclusief! Schelpjes zoeken of spelen in het zand kan uiteraard ook!

TEAMBUILDING activiteiten

Kom je in een grotere groep en wil je met de collega’s samen een leuke activiteit doen? Indoor of outdoor, sportief of creatief, speels of breinbreker, gastronomisch of met een tikkeltje humor… Neem snel een kijkje naar ons teambuilding aanbod!

SUP (Stand Up Paddle)

Van mei tot september kan je dankzij onze partner Amanzie ook volledig tot rust komen op het water tijdens een ontspannende SUP sessie! Zowel initiaties als vrij SUP’en op elke vrijdagavond.

GEOCACHING

Combineer een wandeling met een leuke schattenjacht dankzij deze leuke geocaching route (5km) die op en rond ons domein loopt!

huifwagentocht activiteit domein polderwind

HUIFKARTOCHT POLDERS

Verken de Polders met paard en kar! Start & aankomst in Domein Polderwind, tot 20 personen/huifkar in totaal én rolstoeltoegankijk. Richtprijs € 450/huifkar, max. 2 karren waarvan 1 rolstoeltoegankelijk.